Word jij onze nieuwe wielerspinning docent?

Voor onze locatie in Breda zijn we op zoek naar een wielerspinning docent. Je werkt in de winterperiode (oktober tot april) op maandagavond.

Ben jij die energieke en enthousiaste persoon die graag voor een groep staat? Dan zijn we op zoek naar jou! Met jouw enthousiasme weet je als geen ander de hele groep mee te krijgen en te motiveren. Het is voor jou geen probleem om met verschillende doelgroepen om te gaan en hierop in te spelen. Iedereen kan met jouw lessen meedoen, ongeacht je fitheid, leeftijd of niveau.

Wat vragen wij?
– Je hebt een groepsles gerichte opleiding gevolgd, of bent bereid deze volgen;
– Je hebt ervaring met spinning, wielerspinning, wielrennen of andere fietssporten;
– Je bent flexibel en vindt het niet erg om in de avond en in het weekend te werken;
– Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!