Zwembad Arendse Oosterhout

LIVEBLOG: Verbouwing Arendse health club Oosterhout

Goed nieuws voor de sporters in Oosterhout: er wordt een nieuw zwembad gebouwd. Het overdekte zwembad wordt 6 meter breed, 15 meter lang en zal aan de rechter voorzijde van het pand worden geplaatst. Dit zwembad wordt perfect om baantjes te trekken, maar we gaan hier natuurlijk ook weer zwemles aanbieden. Of wat dacht je van fysiotherapie in het water en leuke groepslessen zoals Aquafit. Het zit er allemaal aan te komen!

Via deze pagina houden we jullie op de hoogte van alle werkzaamheden. Veel leesplezier!

25 november
Het graafwerk is begonnen! Vandaag wordt het oude straatwerk eruit gehaald zodat ze de fundering kunnen voorbereiden.

Graafwerk Arendse Oosterhout

22 november
De eerste voorbereidingen worden getroffen. De bouwkeet en het hekwerk is geplaatst, volgende week beginnen we met de grondwerkzaamheden.

Voorbereiding zwembad Arendse Oosterhout

De verbouwing in Dongen dit erop!
In juni 2019 hebben we een nieuwbouw gerealiseerd van maar liefst 700 m2. We hebben een nieuw overdekt zwembad geopend met complete (para)medische afdeling en wellness. In de (para)medische afdeling is er ruimte voor fysiotherapie, leefstijlcoaches, diëtetiek, sportartsen, personal training en meer. Naast het zwembad en de (para)medische afdeling is er een nieuwe wellness gebouwd inclusief sauna’s, stoombad, infraroodsauna, douches, kleedkamers en relaxruimte. Arendse health club Dongen mag zich hiermee de meest luxe en uitgebreide health club in de regio noemen!

Bekijk snel de onderstaande foto’s om het eindresultaat te bewonderen:

Gang Arendse Dongen

Zwembad Arendse Dongen

Douches Arendse Dongen

Kleedkamer Arendse Dongen

Grote kleedkamer Arendse Dongen

Wellness Arendse Dongen

Fysiotherapie Arendse Dongen