Intensief trainen of ontspannen

Ga je intensief trainen in het water of lekker ontspannen baantjes trekken en je spieren losmaken na een training? Je kunt vrij zwemmen bij onze vestigingen in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Vrij zwemmen is een uitstekende training. Zeker als je last hebt van blessures, of deze juist wilt voorkomen. Het werkt ontspannend en is goed voor je hart en longen.

De mogelijkheden om vrij te zwemmen staan op het rooster van de vestiging vermeld.

Baantjeszwemmen

Vrij zwemmen bij Arendse health club is mogelijk met een zwemlidmaatschap. Hierbij zitten geen maandelijkse lidmaatschapskosten aan verbonden. Je gegevens worden eenmalig in ons systeem geregistreerd en je betaalt €5,95 per keer dat je komt zwemmen. Wil je vaker komen zwemmen? Dan kun je gebruikmaken van een 12-rittenkaart voor €59,50, ook hierbij geldt dat je een zwemlidmaatschap af moet sluiten.

Zwemmen is voor iedereen
Banenzwemmen door kinderen is toegestaan indien deze in het bezit zijn van het A-diploma. Echter moeten zij zich houden aan de regels die gelden voor het banenzwemmen en kan er op deze uren niet gespeeld worden.

Vragen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.