biocircuit

Weinig tijd? Kies dan voor het BIOCIRCUIT

Effectief trainen in een kort tijdsbestek, dat kan nu met het ultra moderne trainingscircuit BIOCIRCUIT

Het Technogym BIOCIRCUIT is de ideale oplossing voor mensen die fitness eentonig vinden of niet precies weten hoe alle apparaten werken. Met het BIOCIRCUIT volg je een complete workout in 30 minuten! Vergeet het gedoe met gewichten kiezen, de hoogte van je zitting instellen en urenlang zweten. Bij Arendse Breda, Oosterhout en Tilburg hoeft dat allemaal niet. Het BIOCIRCUIT stelt alles geautomatiseerd voor je in, hoe ideaal is dat!

Natuurlijk krijg je ook op het BIOCIRCUIT persoonlijke begeleiding. Onze trainers zorgen ervoor dat je goed en veilig van start gaat. Aan de hand van een vragenlijst, een aantal metingen en tests wordt er een persoonlijk programma voor je opgesteld. Alle toestellen worden vervolgens ingesteld op jouw lichaamshouding. Uiteraard houden onze trainers rekening met jouw doelen en eventuele blessures of beperkingen.

Een complete workout in 30 minuten, hoe dan?
Heel simpel, omdat alles automatisch wordt ingesteld heb je geen tijdsverlies. Het toestel weet al dat je er aan komt en stelt bijvoorbeeld de stoelhoogte al voor je in. Het enige wat je zelf moet doen, is op start drukken! Je ontvangt continue feedback waardoor je een optimaal resultaat boekt. Omdat je alle grote en belangrijke spiergroepen traint en er een afwisseling is tussen lopen en fietsen, heb je binnen 30 minuten een complete workout.

biocircuit

Op ieder moment van de dag
De training op het BIOCIRCUIT is op ieder moment van de dag te doen. Je bent dus niet gebonden aan vaste tijden.

Hoe werkt het BIOCIRCUIT?
Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT krijg jee een speciale intake training met een gecertificeerde trainer. Onze trainer kiest samen met jou een programma dat bij je past, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in. Daarna gaat het trainen als volgt:

1. Log in op de UNITY SELF kiosk.
2. Het programma leidt je naar het eerste station.
3. Je houding en instellingen zijn vooraf ingesteld en staan voor je klaar op ieder station.
4. Het circuit eindigt na twee rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen.

Dynamisch
Het BIOCIRCUIT is in een cirkel opgesteld, hierdoor wordt een dynamische omgeving gecreëerd. Met meerdere klanten train je tegelijk, uiteraard in een veilige setting maar in opzwepende en activerende sfeer.

Voor wie is het BIOCIRCUIT geschikt?
Het BIOCIRCUIT is ideaal voor sporters die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Natuurlijk zijn er verschillende programma’s, die allemaal een andere sportbehoefte bedienen. Wil je shapen, afvallen of fit ouder worden? Het kan allemaal met behulp van het BIOCIRCUIT. Ontbreekt het je een beetje aan motivatie, dan is trainen op het BIOCIRCUIT de oplossing. Twee keer in de week een half uur trainen boekt al veel vooruitgang.

Meld je aan voor een GRATIS Kennismakingstraining

Twee keer per week een half uurtje op het BIORCIRCUIT is genoeg om superfit te worden. Maak kennis met fitness van de toekomst.

Wil je kennismaken met BIOCIRCUIT? Laat dan je gegevens achter en vraag een GRATIS Kennismakingstraining aan!

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.