fitness breda

Blijven werken aan mijn gezondheid vind ik belangrijk!

Wil van Lieshout - Arendse health club Breda

We zijn deze keer in Breda en spreken met Wil van Lieshout.

Wil sport al zo’n 8 tot 9 jaar in Breda en heel af en toe in Oosterhout. Naast de fitness doet Wil ook mee aan de Functional Move, Cross, core en Kinesis.
De fitness is een ideale warming up voorafgaande aan de groepslessen. Fijn om eerst een half uurtje te fietsen of te lopen om warm te draaien. Het sociale aspect van de groepslessen vindt Wil fijn. In de ochtend zijn er vaak dezelfde vaste gezichten wat gelijk een stukje gezelligheid met zich meebrengt. Wil sport voornamelijk in de ochtend, voorheen in de avond omdat dit met het werk beter te combineren was. Wil is sinds vorig jaar met vervroegd pensioen en heeft nu de tijd om zo’n 5 keer per week te komen sporten. Omdat je regelmatig met dezelfde groep traint maakt dat het sporten makkelijk, het is gezellig en je motiveert elkaar. Naast de gezelligheid sport Wil voor zijn gezondheid en is bezig om de kracht in zijn rug verder op te bouwen. Door iedere week goede oefeningen te doen, zorgt dit voor minder last in de onderrug. Wil heeft dus veel baat aan sporten bij Arendse!

Vraag hier je try-out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags