Kom overwinteren met Winterspinning!

In de winterperiode (van oktober tot april) trekken van oudsher veel fietsers van buiten naar binnen. Een ideale periode om in vorm te blijven, voor te bereiden of nog sterker te worden. Wielrenners zijn van nature duursporters en investeren veel in duurtraining. De aanvulling met kracht- en speedoefeningen zorgen ervoor dat een wielrenner krachtiger en explosiever wordt.

Winterspinning is niet alleen bedoeld voor wielrenners, maar ook voor alle anderen die gestructureerd aan zichzelf willen werken. Starters kunnen net zo goed meedoen met de les als ieder ander. Arendse health club biedt 3 verschillende lessen. Kies de les die het beste bij je past!

Spinning

✔ Doel: fun, starten met spinning.
✔ Trainingsprogramma: deze variant biedt losse lessen, zonder een geperiodiseerd trainingsprogramma.
✔ Deze lessen worden gegeven op RPM en zijn voor iedereen te volgen. Als lid bepaal je namelijk zelf de weerstand en volg je het tempo (RPM) van de les die je volgt.

Winterspinning

Power Spinning

✔ Doel: op een persoonlijke manier gestructureerd verbeteren van je conditie, kracht en snelheid.
✔ Trainingsprogramma: deze lessen volgen een geperiodiseerd trainingsprogramma van 6 maanden.
✔ Deze lessen worden gegeven op vermogen (wattage). Aan de hand van een tijdens de FTP-test bepaalde basis volg je 12 weken een opbouwend programma. We gebruiken hiervoor een groot scherm en jij gebruikt je eigen smartphone om je verrichtingen te volgen. Iedereen kan meedoen, want iedereen fietst op zijn of haar persoonlijke uitgangswaarde.

Wielerspinning

✔ Doel: overwinteren voor ervaren fietsers.
✔ Trainingsprogramma: deze lessen volgen een geperiodiseerd trainingsprogramma met de focus op uithoudingsvermogen.
✔ Deze lessen zijn vooral gericht op inhoud. Ervaren fietsers die in de winter naar binnen trekken, kunnen met deze les hun conditie vasthouden en door de mogelijkheden die de fiets biedt, kunnen we ook werken aan kracht en snelheid om sterker de winter uit te komen.

Winterspinning abonnementen
✔ 1 x per week € 36,95 / 4wk
✔ Onbeperkt (ook toegang tot andere spinninglessen) € 43,95 / 4wk
✔ Onbeperkt Flexibel (toegang tot alle lessen + fitness) € 51,95 / 4wk

Interesse in Winterspinning?

Heb je interesse in een van onze spinning lessen? Meld je dan direct aan via onderstaand contactformulier. Wil je eerst een proefles meedoen? Laat dan je contactgegevens achter. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.

Kies hieronder je vestiging:

Ben je lid bij ons:

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.