Yoga Lage Zwaluwe

De gouden combinatie tussen krachtsport en yoga

“Hallo! Mijn naam is Jos Voermans en ik ben sinds de start van Yoga bij Arendse Lage Zwaluwe een trouwe, fanatieke deelnemer. Waarom ik als krachtsporter voor yoga heb gekozen? Lees snel verder!”

“Van origine ben ik krachtsporter. Ik vind het heerlijk om in de gewichten te hangen en de lat elke keer een stukje hoger te leggen. Hier ben ik inmiddels alweer wat meer dan een jaar mee bezig. Naast krachttraining doe ik ook elke week mee met Club Power, die – net als de yogalessen – worden gegeven door Marissa.”

“Ergens begin dit jaar kondigde Arendse health club aan dat er yogalessen op het rooster kwamen in Lage Zwaluwe. Ik vind het altijd top om nieuwe dingen te leren en zo ben ik samen met mijn trainingsmaatje begonnen met yoga. Het bevalt me tot op de dag van vandaag nog erg goed!”

“Zeker voor krachtsporters is yoga een geweldige combinatie. Allereerst houdt het mijn spieren lekker flexibel, die nog weleens stijf aanvoelen na krachttraining. Met yoga merk ik dat mijn flexibiliteit gewoon een stuk beter wordt.”

“Daarnaast helpt yoga ook aan een betere balans. Zeker met oefeningen als squats en lunges is stabiliteit en balans een must. Yoga heeft mij hier enorm bij geholpen.”

“Ik heb ook gemerkt dat het me erg veel rust geeft. Zeker bij balansoefeningen waar ik met hoofd en lichaam mee bezig ben, maakt het je gedachten even leeg en kalm. Na een drukke tentamenweek, lange werkdag of stressvolle periode is het dan ideaal om even ‘op te laden’ tijdens de yogales.”

“Natuurlijk is ook het onderlinge groepsgevoel, de ontzettend goede training van Marissa en haar enthousiasme een grote drive om elke week weer te komen. Ik zou alle krachtsporters eens uit willen nodigen om mee te doen. Het is meer dan de moeite waard en zeer bevorderlijk voor je training!”

Proefles meedoen?

Wil je ook een keertje meedoen met de yogales in Lage Zwaluwe? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen!

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.