yoga lage zwaluwe

“Yoga: mijn favoriete lesje op maandagavond!”

Marie-Louise - Lage Zwaluwe

Marie-Louise sport sinds 5 jaar bij onze health club in Lage Zwaluwe. Een trouwe deelneemster aan de diverse groepslessen.

“Een van mijn favoriete lesjes is de Yogales op maandagavond van Kira. Eerst word ik door haar afgemat bij de Club Power, om vervolgens de ‘rust’ op te zoeken bij de Yoga! Een heerlijke les die mij helpt om me voor de rest van de week weer op te laden. En niet te vergeten, mij helpt het ook om de spierpijn van de les ervoor te verminderen.

Zie ik je daar ook volgende week?”

Proefles meedoen?

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de belangrijkste prioriteit. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Yoga. Vul onderstaande gegevens in en doe mee!

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.