fitness breda

Zo lang mogelijk gezond en fit blijven!

Frans van der Linden - Arendse health club Breda

Dit keer spreken we met Frans van der Linden, 10 jaar lid van Arendse health club Breda!

Zo lang mogelijk gezond en fit blijven, dat is het sportdoel van Frans van der Linden. Frans sport maar liefst al 10 jaar bij Arendse Breda, een trouwe klant dus!

Tot 2 jaar geleden sportte Frans voornamelijk in de avonduren. Nu is Frans met pensioen en sport overdag, dat bevalt heel goed. “Vroeger heb ik altijd veel gesport. Daarna wat blessures gekregen, maar mijn knieprothese maakt het voor me mogelijk om nog lekker te blijven sporten”

En actief is Frans zeer zeker, want zo’n 4 tot 5 keer per week is Frans te vinden in de fitness. Voornamelijk cardiotraining, met af en toe voor de afwisseling wat krachttraining. “Geen extreme doelen hoor vertelt Frans, gewoon blijven bewegen om gezond en fit te blijven. De accommodatie in Breda ervaar ik als prettig, en de contacten met klanten en medewerkers is fijn en goed”

Vraag hier je Try-Out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags