Zwemles Breda
Al meer dan 30 jaar een begrip in de regio

Op zoek naar zwemles in Breda? Dan ben je bij Arendse health club aan het juiste adres! Onze gecertificeerde zwemdocenten bieden inmiddels al meer dan 30 jaar zwemles aan de meest uiteenlopende doelgroepen. Van volwassenen tot aan kinderen die net wat extra aandacht nodig hebben. Het kans bij ons allemaal.

Zwemles bij Arendse health club Breda

Zwemles volg je in een van onze 2 zwembaden onder het toeziend oog van een enthousiaste, kindvriendelijke en gekwalificeerde zwemdocent. Onze groepjes bestaan uit maximaal 6 kindjes zodat er erg veel persoonlijke aandacht is. Hierdoor boekt je kindje veel sneller resultaat dan in grotere zwemles groepen. Je kunt op iedere dag van de week zwemles volgen, zelfs op zaterdag en zondag.

Waarom zwemles bij Arendse health club?

Waarom mensen al meer dan 30 jaar voor onze zwemlessen kiezen:

✔ Groepjes van maximaal 6 kinderen
✔ Zwemles voor A, B en C-diploma
✔ Intensieve samenwerking met de kinderfysiotherapeut
✔ In bezit van Licentie Nationale Zwemdiploma’s
✔ Enthousiast team van gekwalificeerde zwemonderwijzers
✔ Alle zwemonderwijzers beschikken over een V.O.G. verklaring en worden regelmatig bijgeschoold
✔ Online (gratis) volgsysteem

Kennismaken met zwemles in Breda?

Wil je graag een keertje kennismaken voordat je start met zwemles bij Arendse Breda? Dan nodigen we je graag uit om een keertje te komen proefzwemmen. Deze gratis kennismaking is bedoeld voor jou en je kind en is volledig vrijblijvend.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.