Zwemles Dongen
Al meer dan 30 jaar een begrip in de regio!

Zwemles volgen in Dongen doe je bij Arendse health club! Onze zwemdocenten staan hier iedere dag weer klaar om de meest uiteenlopende doelgroepen te leren zwemmen. Van volwassenen tot aan kinderen die extra aandacht nodig hebben, ze zijn bij ons allemaal aan het juiste adres. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met zwemles en zijn dan ook een begrip in de regio.

Zwemles bij Arendse Dongen

In de zomer van 2019 heeft Arendse health club Dongen een gloednieuw zwembad gerealiseerd. Dit zwembad ziet er niet alleen super uit, het is ook nog eens van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat onze zwemdocenten de beste zwemles kunnen geven. Door de kleine zwemgroepjes van maximaal 6 kinderen, zorgen we voor de beste kwaliteit van lesgeven. Of je nu kiest voor reguliere zwemles, de snelcursus of privé zwemles, het kan bij ons allemaal. Onze zwemdocenten worden regelmatig bijgeschoold en beschikken allemaal over een V.O.G. verklaring.

Waarom zwemles bij Arendse health club?

Waarom mensen al meer dan 30 jaar voor onze zwemlessen kiezen:

✔ Groepjes van maximaal 6 kinderen
✔ Zwemles voor A, B en C-diploma
✔ Intensieve samenwerking met de kinderfysiotherapeut
✔ In bezit van Licentie Nationale Zwemdiploma’s
✔ Enthousiast team van gekwalificeerde zwemonderwijzers
✔ Alle zwemonderwijzers beschikken over een V.O.G. verklaring en worden regelmatig bijgeschoold
✔ Online (gratis) volgsysteem

Kennismaken met zwemles in Dongen?

Wil je graag een keertje kennismaken voordat je start met zwemles bij Arendse Dongen? Dan nodigen we je graag uit om een keertje te komen proefzwemmen. Deze gratis kennismaking is bedoeld voor jou en je kind en is volledig vrijblijvend.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.