Zwemles Breda
Geen wachtlijst!

Op zoek naar zwemles in Breda? Dan ben je bij Arendse health club aan het juiste adres! Onze gecertificeerde zwemdocenten bieden inmiddels al meer dan 35 jaar zwemles aan de meest uiteenlopende doelgroepen. Van volwassenen tot aan kinderen die net wat extra aandacht nodig hebben. Het kans bij ons allemaal.

Zwemles bij Arendse health club Breda

Zwemles volg je in een van onze 2 zwembaden onder het toeziend oog van een enthousiaste, kindvriendelijke en gekwalificeerde zwemdocent. Onze groepjes bestaan uit maximaal 6 kindjes zodat er erg veel persoonlijke aandacht is. Hierdoor boekt je kindje veel sneller resultaat dan in grotere zwemles groepen. Je kunt op iedere dag van de week zwemles volgen, zelfs op zaterdag en zondag.

Meld je aan voor zwemles

Zwemles bij Arendse health club

Over zwemles in Breda

Het ABC zwemmen is het belangrijkste diploma voor een kind tussen de 4 en 7 jaar. Starten met zwemles is voor kinderen een leuke, leerzame maar ook spannende tijd. De methode die wij gebruiken tijdens de zwemlessen is Easy Swim. Tijdens de oefeningen krijgt je kind een vest aan waarin vier drijvers zitten. Dit vest wordt tijdens de oefeningen als hulpmiddel gebruikt waardoor je kind de oefeningen in de eerste fase beter kan uitvoeren. Het dragen van het vest wordt afgebouwd tijdens het leertraject.

Voordelen van zwemles in Breda
✔ Geen wachtlijst
✔ Groepjes van maximaal 6 tot 7 kinderen
✔ Zwemles voor A, B en C-diploma
✔ Intensieve samenwerking met de kinderfysiotherapeut
✔ In bezit van Licentie Nationale Zwemdiploma’s
✔ Alle zwemonderwijzers beschikken over een V.O.G. verklaring en worden regelmatig bijgeschoold
✔ Online (gratis) volgsysteem
✔ Ruime keuze voor opleidingsduur, tot zelfs in 1 week!

Gratis en vrijblijvend proefzwemmen

Twijfel je tussen het volgen van onze reguliere zwemlessen of een snelcursus? Kom dan gratis proefzwemmen bij Arendse health club Breda. Je kind zal samen met één van onze zwemdocenten 30 minuten zwemmen, waarna onze docent bepaald wat het beste is voor jouw kind. Na aanmelding word je door een van onze collega’s uitgenodigd om kennis te maken met de zwemdocent, het zwembad en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Meld je aan voor een proefzwemles
Soorten zwemles

ABC reguliere zwemles

Tijdens de reguliere zwemles krijgt je kind 1 keer per week zwemles van 45 minuten. In de les worden er zoveel mogelijk leermomenten verwerkt.

Kosten en duur reguliere zwemles
€59,95 per 4 weken
A-diploma in gemiddeld 12-15 maanden

ABC snelcursus

De snelcursus maakt het mogelijk om binnen een korte tijd een A-diploma te halen. De lessen van de snelcursus duren 120 minuten.

Kosten en duur snelcursus
€184,95 per 4 weken
A-diploma in gemiddeld 3-6 maanden

ABC privé zwemles

De privé zwemles wordt volledig op maat gemaakt en toegespitst op het zwemniveau van je kind. Tijdens de privélessen van 30 minuten krijgt je kind de volledige aandacht van de zwemdocent. Een privé zwemles kan hulp bieden aan kinderen die extra aandacht nodig hebben of bijvoorbeeld een geestelijke of lichamelijke beperking hebben. Maar ook voor volwassenen is er de mogelijkheid om privé zwemles te volgen.

Kosten privé zwemles
€214,95 per 4 weken

Meld je aan voor zwemles
Zwemscore

Wanneer je kind zwemlessen volgt bij ons, kun je gebruikmaken van de Zwemscore app. Deze app is gekoppeld met de Arendse app en maakt het mogelijk om de vorderingen van je kind te volgen. In deze app heeft ieder kind een persoonlijke pagina die door middel van grappige smileys laat zien hoe ver je kind is gevorderd. Als alle smileys op een bepaald niveau lachen, dan is je kind klaar voor de volgende groep. Naast de vorderingen kun je met de app ook inhaallessen plannen en wijzigingen doorgeven.

Download de Zwemscore app en log in met de gegevens die je hebt ontvangen van de zwemdocent.

Weekcursus zwemles

Met onze weekcursus zwemles haalt je kind veel sneller een zwemdiploma dan tijdens reguliere zwemles. Tijdens de weekcursus krijgen kinderen maar liefst 20 uur zwemles in één week. De weekcursus is een intensief programma van meerdere uren per dag en meerdere dagen per week. Natuurlijk houden we daarbij wel rekening met de concentratieboog van kinderen. We houden daarom regelmatig pauze en er is ook ruimte voor plezier en ontspanning.

Belangrijke informatie weekcursus
✔ Om te starten met de weekcursus moet je kind minimaal 5 jaar oud zijn
✔ Na deze week is het vervolgtraject bespreekbaar met de docent, evenals de eerstvolgende afzwem mogelijkheid
✔ De maximale grootte van de groep is 6 tot 7 kinderen
✔ De cursus vindt meestal plaats in schoolvakanties
✔ Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij het recht om een cursus te annuleren

Meld je aan voor de weekcursus zwemles

Peuterzwemles

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen meedoen met de peuterzwemlessen. Peuterzwemmen is een perfecte voorbereiding op het ABC zwemmen. De peuters zwemmen 30 minuten zonder ouders en krijgen met behulp van drijfplankjes spelenderwijs zwemtechnieken aangeleerd van onze zwemdocent. Twee keer per jaar is er de mogelijkheid tot ‘afzwemmen’ en kan je peuter het Guppy-4 diploma halen. Guppy-4 is een goede voorbereiding op de ABC-cyclus waaraan kan worden deelgenomen vanaf 4 jaar. We zien ook veel peuters vanuit het peuterzwemmen doorstromen naar de reguliere zwemles.

Kosten en tijden peuterzwemles
€37,95 per 4 weken
Woensdag: 09:00 uur
Zondag: 11:00 uur

Meld je aan voor peuterzwemles

Zwemles voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te leren zwemmen, daarom is het mogelijk om bij ons als volwassene zwemles te volgen. Onze ervaren zwemdocenten geven je tijdens zwemles voor volwassenen de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om goed te leren zwemmen.

Kosten zwemles voor volwassenen
€44,95 per 4 weken
Maandag 18:45-19:15 uur en 19:15-19:45 uur
Woensdag 10:00-10:30 uur en 10:30-11:00 uur

Meld je aan voor zwemles voor volwassenen
Kennismaken met zwemles in Breda?

Laat je gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie over onze zwemlessen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.