Zwemles

Arendse health club Raamsdonksveer heeft al 35 jaar ervaring in het geven van zwemlessen aan allerlei verschillende kinderen. Sommige kinderen leren snel, anderen hebben meer aandacht nodig of hebben misschien een beperking.

Meer over zwemles
Vrij zwemmen

Je kunt bij Arendse health club Raamsdonksveer ook terecht om vrij te zwemmen. Of je nou intensief wil trainen, wil ontspannen of baantjes wil zwemmen, het kan allemaal! Vrij zwemmen is een uitstekende training bij blessures of het voorkomen van blessures.

Meer over vrij zwemmen
Aqua groepslessen

Wij bieden in Raamsdonksveer diverse Aqua groepslessen aan. Denk hierbij aan Aquafit, Aqua Bootcamp en zwemmen met fibromyalgie. Ons zwembad beschikt over een rolstoelhelling en unieke hydrostoel, waardoor het ook mogelijk is voor minder valide sporters om gebruik te maken het het zwembad.

Meer over Aqua groepslessen
Zwemactiviteiten

Naast zwemles, vrij zwemmen en diverse Aqua groepslessen kun je bij onze club in Raamsdonksveer ook terecht voor onder andere babyzwemmen en zwemtraining. Zwemtraining is ideaal voor kinderen die zwemmen geweldig vinden en dit graag als sport doen.

Meer over zwemactiviteiten
Vragen?

Laat je gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.